GLOSSZA


A blog elköltözött - mindjárt átirányítunk

2018. február 21. 14:57 - B.Log

Gyújtsd fel Orbánt, verd szét Mészárost - a Hegyvidéki Manufaktúra üzenete



A blog elköltözött....átirányítunk.



A vallásos rajongás kegygiccstárgyai csak a vallásos buborékon belülről nézve hordoznak bármi felemelőt. Buborékon kívül szemlélve annyira szánalmasak ezek, hogy az ember az ezekkel körberajongott ellenségét is megsajnálja. Nem is csoda, hogy erre a hagyományra építve üzen nekünk a Hegyvidéki Manufaktúra* két, alább látható termékével. A hermeneutikában kevésbé jártasoknak fejtsük is ki eme kegytárgyak lehetséges olvasatát: 1. ha világosságot akarsz, gyújtsd fel Orbánt, és 2. ha a pénzedhez akarsz hozzájutni, szét kell verned Mészáros fejét. 

Mindenesetre kívánom a Manufaktúrának, hogy a következő CÖF-ös vagy hasonló felvonuláson legyen kegytárgy-standjuk - biztos vagyok abban, hogy jól futnak majd a termékeik, amelyek palettáját esetleg egy nullafogyasztású (azaz fényszennyezést nem okozó) Tiborcz-LED-del és egy hajzselét helyettesítő Szijjártó-idézetgyűjteménnyel (hajmeresztő) lehetne bővíteni. 

(* Infó Budán nem jártasoknak: a többek között Orbán lakhelyéül is szolgáló, a rendszerváltás óta jobboldali irányítású XII. kerület becézi magát Hegyvidéknek. Egyik korábbi polgármestere, az örökszégyenű "miniszoknyás" Mitnyan György arról lett híres, hogy a Fővárosi közgyűlésben dresscode-ot indítványozott a hivatal dolgozóinak, a nőknek előírva, mikor milyen vastagságú harisnyát kell hordaniuk és kiknek elég "jó" a lába ahhoz, hogy "miniszoknyát" hordjanak - ez alatt a térd felett 2-3 centivel végződő szoknyákat értve, a "jó láb" pedig objektív kritériumok hiányában minden feltehetőleg az, amitől neki feláll. A kerület jelenlegi polgármestere a fürdőorvosokat bálnásszá átminősítő "balneológiás" Pokorni Zoltán, akinek fideszes oktatási szakpolitikusként saját pártja kormányzása alatt is derogál saját gyerekeit állami iskolába járatni, ehelyett inkább Waldorf-iskolába íratta őket.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása