Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

GLOSSZA


A blog elköltözött - mindjárt átirányítunk

2018. február 11. 00:01 - B.Log

Az oligarcha, a külügyér, az USA, meg az ellenzéki politikus, aki hülyének tartja az eszkortlányt



A blog elköltözött....átirányítunk.



A történet kevésbé érdekes részletei körbejárták az internetet: Alekszej Navalnij irodájába bemasírozott egy véletlenül ott tanyázó tévéstáb kíséretében néhány lengén öltözött nő, ami, mint Navalnij mondta, nem annyira meglepő, elvégre kozák- és nénicsapat is megszállta már az irodát, és mint őket is, a miniszoknyás nőket is kirakták. A nőknek utánanézve kiderült, egyikőjük, Násztya Ribka Oleg Gyeripaszka orosz oligarcha jachtján nemcsak annak tulajdonosa, hanem az orosz külügy főatyauristene, Szergej Eduardovics Prihogyko társaságában töltött pár napot norvég vizeken, ami az orosz-amerikai vizonyok szempontjából érdekes, lévén, hogy Gyeripaszka pénzt adott a Trump-csapattag Paul Manafort amerikai lobbistának, aki ezt állítólag információkkal hálálta meg. Navalnij elemzésében odáig jut el, hogy megállapítja, bizonyítást nyert, hogy van közvetlen kapcsolat Manafort, Gyeripaszka és az orosz külügy között, valamint korrupcióval vádolja Prihogykót. 

Namármost a dolog ott kezd érdekessé válni, ahol Navalnij befejezi az elemzését.

Eddig igazából újat nem tudtunk meg. Pedig az igazán érdekes az, hogy Ribka (bármilyen minőségben is volt ott) olyan képeket és videókat posztolgat az Instagramon, amelyeken a partnere és annak vendége felismerhető, sőt, a kettejük közötti beszélgetés is meghallgatható: ez egy igen súlyos indiszkréció. A magát színésznőnek és modellnek nevező Ribka tévében is, könyvben is elmondta, hogyan szed fel gazdag pasikat, de a könyvében részletesen le is írta a jachton történt beszélgetést - na a történetnek ez a része az, ami igazán zavarbaejtő: nemcsak hogy Ribka előtt beszélnek minderről, hanem még azt is engedik, hogy ezt lefilmezze és közzétegye.
Persze több magyarázat is elképzelhető: 1. Annyira semmibe veszik a nőket (és ezen belül az eszkortnőket), hogy eszükbe sem jut, ezeknek esetleg több eszük van, mint valamely bútordarabnak és felfogják az elhangzottak jelentőségét. - Navalnij mindenesetre egyértelműen ostoba kurvának tartja a nőt és magától értetődőnek veszi, hogy butaságából kifolyólag került nyilvánosságra a videó. - Ebben az esetben Ribka nagyon hamar el fogja veszíteni tehetős pasijait (rosszabb eset is elképzelhető), hiszen nem fognak egy olyan nőt magukkal vinni, aki annyira indiszkrét, hogy bármit kiinstagrammol. Alternatívaként esetleg maradhat ezekben a körökben, de hm, kérnek tőle cserébe valamit.  
2. Valaki valamiért szándékosan akarja nyilvánosan dokumentálni a Gyeripaszka és Prihogyko közötti kapcsolatot 
(pl. mert be akar avatkozni az USA hatóságainak vizsgálatát a Trump-csapat és Oroszország közötti kapcsolatairól, ill. az esetleges orosz beavatkozásról az Egyesült Államok választásába), azaz Ribka nem hülyeségből, hanem valamiféle megbízásból készítette és posztolta a videót, majd szintén megbízásból provokálta Navalnijt az irodája megszállásával, majd egy újabb performanszként egy videóban fenyegette meg Navalnijt, hogy a csapat valamelyik tagja elkapja és megerőszakolja Navalnijt, majd kiposztolja a videót. - Azért nem kevés ideig piszkálta Navalnijt, hogy végre olvassa végig az Instáját... 

Ribkának úgy tűnik, a kierőszakolt szex népszerűsítése mostanság fontos időtöltése, hiszen a csapat, amellyel megszállta Navalnij irodáját, később az Egyesült Államok nagykövetsége előtt lényegében meztelenül tüntetett Harvey Weinstein mellett, és éppen most viccelgetett egy kicsit a nemi erőszakkal (ezt megbízható orosztudás hiányában nem elemzem tovább): https://www.cosmo.ru/lifestyle/news/09-02-2018/model-nastya-rybka-poshutila-pro-gruppovoe-iznasilovanie-olegom-deripaskoy  

 

 

komment
süti beállítások módosítása