GLOSSZA


A blog elköltözött - mindjárt átirányítunk

2020. szeptember 01. 12:27 - B.Log

Költözöm... és elárulok egy titkot :)



A blog elköltözött....átirányítunk.



Végül mégis a költözés mellett döntöttem és a wordpress-en folytatom a blogolást. Legújabb cikkemet, amely a Színművészeti Egyetemhez kapcsolódik, már ott, azaz a GlosszaBlog.Wordpress.com-on olvashatod - tarts velem!
Nem annyira egyszerű ám ez a döntés jó pár év és jó pár bejegyzés után... Bár a régi cikkeimet végül sikerült átköltöznem, a népszerűségükhöz kellett az Index.hu és a blog.hu-is. Utóbbi azzal, hogy néhány alkalommal kitett az index.hu-ra, az index.hu pedig azzal, hogy húsz éve alatt olyan olvasóközönséget gyűjtött maga köré, akik fogékonyak voltak a gondolataimra, így a legnépszerűbb cikkeim tízezres olvasottságot kaptak. ezek voltak a legolvasottabb bejegyzések: 

A legnépszerűbb írásom evör, több, mint 30 ezer olvasóval:  Ha nem akarsz nemzeti konzultálni: kíméld meg magad tőle és védd meg a fákat, rögtön utána pedig a "párja" következett: Kéretlen válasz a nemzeti konzultációra, aminek mintájára a legújabb konzultációra is készült újabb kéretlen válasz. A legolvasottabb tíz között találsz cikket "A nagy nyugdíjmeséről", több cikket a #metoo kapcsán, egy választ az örökzöld "Miért akarja a katolikus egyház annyira betiltani az abortuszt"-kérdésre , és egy bejegyzést a tudatos adományozásról. A top10 közül a legkevésbé olvasott cikk (a női parkoló történetéről) is kis híján tízezres olvasottságot ért el a blog.hu számlálója szerint..

 

 

 

 

 

Címkék: index.hu csá
komment
süti beállítások módosítása