GLOSSZA


A blog elköltözött - mindjárt átirányítunk

2014. augusztus 21. 11:11 - B.Log

Mészáros Lőrinc egy ágy(ás)ban Antal Valival



A blog elköltözött....átirányítunk.



Mészáros László állami földpályázaton elnyert földjein az RTL Klub hiradója másfé méteres gazt talált, mégpedig elméletben kötelezően irtandó parlagfüvet. Mészáros cége nyilván könnyedén juthatott volna jutányos áron dolgozó közmunkásokhoz, esetleg a közeli büntetésvégrehajtó intézettel is megállapodhatott volna, ahogyan pl. két éve az akkor kulturális államtitkár L. Simon László is a baracskai bv-intézettel arattatta a meggyét.

A parlagfűallergiások nyilván felhördültek, mi azonban úgy gondoljuk, van rendszer az őrültségben, és nem holmi figyelmetlenségről, hanem komoly, többéves stratégiának a jeleit láthatjuk. A magyar meg nem alapozott gyógyászat fenegyereke, a Jóisten által biomókus-, pardon, bionómusnak teremtett Antal Vali (nem, neki nem szeretnék látogatottságot szerezni, helyette inkább a Ködpiszkáló vonatkozó cikkét olvassátok) ugyanis már évek óta amellett lobbizik, hogy a parlagfű nem irtandó gyom, hanem értékes gyógynövény.

Egy üzletember sikerei nyilván nem abból fakadnak, hogy nem csinál semmit, és sikeres üzletemberről lévén szó, nyilván az államtól elnyert földdel Mészáros sem semmit csinál, hanem igenis jól hasznosítja azokat. Legújabb vállalkozásának Antal Vali volt kedves ideológiailag megalapozni és piacot teremteni, amelyet immár csak ki kell elégíteni (a piacra gondolok, nem Antal Valira). Mészáros üzletemberi hozzáértésében bízva abból indulunk ki tehát, hogy mihelyt megjelennek az új vidékfejlesztési, ill. agrárpályázatok, Mészáros sikeresen szerepel a gyógynövények telepítésére meghirdetett programokon, valamint azt követően arat a közmunkásfoglalkoztatási-munkahelyteremtési pályázatokon át a piacrajutási pályázatokig. Külön támogatást kaphat majd a parlagfűpálinka-főzési kampányuk a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóságtól (már ha marad erre a "ki vedel többet" című játékuk után a költségvetésükből). Sőt, Antal Valival konzorciumban néhány milliárdni egészségfejlesztési pénzre is igényt tarthatnak népegészségügyi kezdeményezésükkel.

Szóval nem, Mészáros Lőrinc nem gondatlan gazda, akinek a földjei elgyomosodnak, hanem előrelátó politikus-üzletember.

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása